Arthur Kramer Design

Pas je interieur aan, aan jezelf

Posted by on jul 20, 2014 in Interieur | 0 comments

Wie toe is aan een ander smaakje in z’n interieur hoeft hier helemaal niet de hele kamer voor te verbouwen. Door een aantal meubelstukken toe te voegen of juist weg te halen kan je al het gewenste effect behalen. Een woonkamer met oriëntaalse sfeer bijvoorbeeld kan je bereiken door heel cliché een paar boeddha’s te plaatsen en wat wierrook, maar je kunt er ook voor kiezen om een luxe tapijt aan de muur te hangen, de overige muren in een warme tint te schilderen en wat kussens op je bank te gooien. Het is maar net hoe ver je zelf wilt en wenst te gaan. Het kunnen kleine details zijn maar ook verbouwingen waarbij je een boog in je woonkamer laat plaatsen om deze een warmer gevoel te laten uitstralen.

Een huisekamer in oosterse stijl

Persoonlijke smaak

Het is ongehoord om iets wat iemand anders bedacht heeft geheel over te nemen, er zijn altijd wel dingen die je wel of niet mooi vind en dingen die je zelf aan gaat passen. Het komt maar vrij zeldzaam voor dat mensen een woningwinkel inlopen en een hele samengestelde set bestellen, en precies op dezelfde manier in hun woonkamer plaatsen. In dat geval mist er of creativiteit of is er nogal wat spanning tussen het koppel wat de een wel en de ander niet mooi vind – en dan kan een samengesteld interieur heel goed werken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>