Arthur Kramer Design

Lampen, de ziel van je huis

Posted by on feb 20, 2009 in Interieur | 0 comments

De juiste verlichting in je huis zal je huis tot leven laten komen, het is daarom ook verstandig om goed te kijken naar je huis en je inrichting alvorens je overgaat tot het aanschaffen van verlichting. De verkeerde verlichting op de verkeerde plekken in je huis kan ervoor zorgen dat je huis veel kleiner lijkt, dat het zelfs donker lijkt en dat het gewoon ongezellig en kil is met de lampen aan. Daarnaast is het ook verstandig om je verlichting af te stemmen op twee dingen, een gezellige avond, en volle vak met licht – ik wil lezen. Wanneer je je verlichting aan kunt passen aan een avondje werken of lezen tegenover een gezellige avond op de bank met een hapje en een drankje heb je het goed gedaan. Het is namelijk belangrijk dat je voldoende licht hebt om bij te kunnen werken en lezen maar ook dat je de verlichting dusdanig aan kunt passen dat je deze kunt dimmen zodat je een gezellige avond op de bank in kunt plannen.

Waar begin je mee?

Een logisch begin zou een plafonniere zijn, een Oosterse plafond lamp bijvoorbeeld is hier heel geschikt voor. Deze geven voldoende licht maar zullen de sfeer toch gezellig houden. Wanneer je dit combineert met een aantal andere goede lampen heb je al een goed begin. Wanneer je een gezellige avond wilt kan je er altijd voor kiezen om enkel kleinere schemerlampen aan te doen en er wat kaarsjes bij aan te steken. Verlichting is de ziel van je huis het brengt je huis tot leven in donkere tijden, en wanneer je de verlichting niet op orde hebt zal je kamer nooit zo gezellig zijn als wanneer je dit wel lukt.

oosterse plafond lampen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>