Arthur Kramer Design

Droombank

Posted by on aug 12, 2009 in Interieur | 0 comments

Wie wil er nu niet een bank hebben thuis, een grote bank waar je lekker in kunt hangen en die vol ligt met Oosterse kussens, Oosterse omdat die van die leuke kleuren hebben en van fijne materialen gemaakt zijn zodat je er heerlijk tegenaan kunt hangen en leunen. Ja, dat is de droombank van bijna iedereen. Het is echter in veel gevallen niet meteen mogelijk om zo een bank te hebben zeker niet wanneer je op kamers woont. Dan is het hebben van een bed al een enorm plaats innemend geval, en kan je erin de meeste gevallen amper een stoel bij zetten. Dan is het een goed idee om van je bed meteen ook je bank te maken. Gooi er een mooie sprei overheen gooi je bed vol met kussens en je hebt zitplekken voor een heleboel mensen! Wie de ruimte niet heeft zal creatief moeten zijn.

Oosterse kussens en bank

Klein behuisd zijn

Studenten worden meestal heel erg creatief met hun ruimte, en benutten deze of tot de laatste centimeter of ze geven er niets om omdat ze toch alleen op hun kamer slapen. Maar je kunt van de meest kleine kamertjes hele gezellige kamers maken die enorm groot ogen wanneer je gebruik maakt van de ruimte en de kleuren aanpast. Lichte kleuren op de muren, kasten licht houden en ruimtes dubbel gebruiken. Je bed als bank is het dubbel gebruiken van de ruimte. Je bureau als eettafel hetzelfde. Wanneer je krap behuisd bent wordt je vanzelf creatief met alle mogelijkheden en zal je zien dat je later als je meer ruimte hebt, nog steeds zoekt naar de creatieve oplossing. Iets wat je nooit meer helemaal zal verleren, en iets wat ook geheel geen kwaad kan. Al past dan wel die mega bank met Oosterse kussens in je kamer!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>